Informacje o plikach cookie Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwoœci zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. wiecej » zamknij
Kontakt Mapa serisu
W trosce
o zdrowie pokoleń
 
  RG na świecie:
Strona główna -> polityka prywatności
  O FIRMIE
  INTRANET  
  KARIERA
  KONTAKT
  WIRTUALNE HQ BUDAPESZT


Wszyscy użytkownicy naszego serwisu mogą być spokojni o bezpieczeństwo swoje i pozostawianych przez siebie danych. Informacje, których udzielają nam komputery poszczególnych użytkowników przy każdorazowym połączeniu z naszym serwerem wykorzystujemy wyłącznie do celów technicznych ułatwiających administrowanie serwisem oraz ogólnej orientacji statystycznej na temat odwiedzalności strony, regionów z których następuje najwięcej połączeń, itp.

Każdy użytkownik naszego serwisu pozostaje anonimowy, dopóki sam nie zdecyduje inaczej. Pozostawiane przez Was dane osobowe pozwalają nam optymalnie dostosować serwis do Waszych potrzeb i oczekiwań, indywidualnie reagować na wszelkie pytania, sugestie i propozycje oraz na bieżąco informować o nowościach na stronie i w firmie Gedeon Richter. Zapewniamy, że Wasze dane osobowe chronione są w odpowiedni sposób, zgodny z wymogami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz.U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z póŸn. zm.), z uwzględnieniem warunków formalnych, technicznych i organizacyjnych przewidzianych w rozporządzeniu ministra spraw wewnętrznych i administracji z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (Dz.U z 2004 r. Nr 100, poz. 1024). Nie udostepniamy ich innym firmom ani osobom trzecim. Zawsze też macie prawo wglądu do nich, ich modyfikacji lub usunięcia z naszej bazy.

O ewentualnych zmianach w stosowanej przez nas polityce prywatności, mogących wynikać ze zmian w polskim prawie, pojawienia się nowych technologii internetowych czy też zmian w naszym serwisie, będziemy Was informować na bieżąco. Poniżej informacje o polityce prywatnoœci i wykorzystywania plików cookies w naszych serwisach internetowcyh.


Lider Nauk Farmaceutycznych

Komunikaty


Produkty Gedeon Richter



Czy wiecie że...

Aceklofenak komunikat bezpieczeństwa terapii

Protevasc_SR komunikat bezpieczeństwa terapii

Mydocalm komunikat bezpieczeństwa terapii


GEDEON RICHTER MARKETING POLSKA 2017